Fjera u Nerežišćima

Ako želite provesti nezaboravan odmor i pri tom odabrati najbolji smještaj, tada je ovo Vaš najbolji izbor za odabir. Iskoristite prednost predsezone...
Rezervirajte smještaj za 8 osoba po cijeni od 280,00 eura. 

Naša luksuzna kuća smještena je u Nerežišćima, prekrasnom i mirnom mjestu u centru otoka Brača, a udaljeno svega 5 minuta od grada Supetra te 20 minuta od plaže Zlatni rat u Bolu. Nerežišća su stoga idealno mjesto za upoznavanje cijelog otoka.

Iako je sagrađena 1890 i bila u vlasnistvu plemica, interijer ove kuće prava je suprotnost tome. Moderno uređenje i prostranost definiraju ovaj prostor, a masažna kada te bazen sa gejzirom i regulatorom temperature upotpunjuju luksuz koji ćete ovdje doživjeti. Kuca sadrzi cetiri spavace sobe, dva dnevna boravka, dvije kuhinje te tri kupaonice sto je dovoljno za smjestiti 8 do 12 ljudi.

Kako bi svojim gostima odmor učinili što ljepšim i opuštenijim trudili smo se opskrbiti kuću svime sto je potrebno: klima uređajima, perilicom posuđa, perilicom rublja, kafe aparatom, satelitskim programima pa čak i igraćom konzolom za djecu.
Iznajmljivanje će Vam osigurat luksuz, privatnost i bezbrižan odmor Vaših snova.